loading...
بوچیر اسکول|سایت دانش آموزان متوسطه
رویا بازدید : 851 یکشنبه 30 مهر 1391 نظرات (1)

| تست بخش اول زیست سال دوم (سری چهارم) |

1) استحکام و چسبندگی تار عنکبوت به دلیل وجود کدام ماده زیستی است؟

     1- پلی ساکارید ها        2- پروتئین ها          3- لیپید ها            4- اسید های نوکلئیک

2) اتم های کربن با اتم های عنصر های دیگر چه نوع پبوندی دارد و این پیوند چگونه است؟

     1- کووالانسی- قوی                   2- هیدروژنی-ضعیف            3- غیر کووالانسی- ضعیف        4- غیر کووالانسی-قوی

بقیه ی سوالات در ادامه ی مطلب...

3)کدام دو مولکول زیستی نسبت به مولکول های غیر زیستی بسیار بزرگ تر بوده  و درشت مولکول نامیده می شود؟

    1- نوکلئیک اسید، کربو هیدرات  2- آمینواسید، نوکلئوتید ها   3- مونوساکارید، آمینواسید ها   4- نوکلئیک اسید، آمینواسید ها

4) با توجه به واکنش مقابل به ترتیب مورد الف وب کدام است؟                        

                                              سنتز آبدهی

                             آب + ب                             الف + گلوکز

    1- فروکتوز، قند شیر         2- گالاکتوز، شکر       3- گلوکز، قند جو   4- گالاکتوز،لاکتاز

5) تنوع مونومر در کدام یک بیش تر است؟

    1- گلیکوژن                  2- مالتوز              3- لاکتوز                                 4- سلولز

6) ساده ترین مولکول حیاتی کدام است؟

    1- پروتئین ها      2- لیپید ها          3- کربوهید رات ها                 4- اسید های نوکلئیک

7) کدام ترکیب فاقد نقش ساختمانی است؟

    1- پلی ساکارید          2- لیپید          3- کربو هید رات                    4- اسید های نوکلئیک

8) در ترکیب کدام یک مونوساکارید گالاکتوز به کار رفته است؟

   1- لاکتوز                                        2- مالتوز      3- ساکارز                4- فروکتوز

9) کدام هیدرات کربن فقط از واحد های گلوکز تشکیل شده است؟

    1- لاکتوز                   2- دئوکسی ریبوز     3- گلیکوژن                           4- ساکارز

10) گلوکز و گالاکتوز از فعالیت کدام آنزیم به تشکیل می شوند؟

    1- آمیلاز                            2- ساکاراز          3- لاکتاز                                4- نوکلئاز

11) کربوهیدرات موجود درکدام ، مونومری غیر از گلوکز دارد؟

    1- ماهیچه                 2- سیب زمینی        3- شکر                                   4- جوانه گندم

12) به جای علامت سؤال کدام گزینه قرار می گیرد؟

                                                                                   ؟      یک گلییسرول+سه اسید چرب

  ۱ - فسفوگلیسرید+آب         2-تری گلیسرید+آب   3-فسفوگلیسرید+3 آب         4-تری گلیسرید+3 آب

۱ مهمترین شکل ذخیره ای لیپید در سلول های گیاهی و جانوری به ترتیب کدام است؟

     1- فسفولیپید،تری گلیسرید            2- فسفولیپید، فسفولیپید           3- تری گلیسرید، فسفو لیپید   4- تری گلیسرید، تری گلیسرید

14) اسید های پرب اشباع و غیر اشباع از چه نظر با هم تفاوت دارند؟

     1- داشتن پیوند دوگانه   2- نقطه ذوب    3- مدل فضایی          4- داشتن گروه کربوکسیل

15) فسفو لیپید از اجزاي اصلی غشای سلولی است. ساختار آن به کدام مورد شباهت دارد؟

    1- تری گلیسرید ها                  2- موم ها       3- هورمون ها ی استروئیدی 4- کلسترول

16) در اثر هیدرولیز کدام یک از لیپید های زیر اسید چربی تولید نمی شود؟

    1- تری گلیسرید                             2- استروئید                              3- فسفو لیپید                         4- روغن ذرت

17) علت مایع بودن روغن پنبه دانه چیست؟

    1- آب گریز بودن آن                                                                     2- ساختار تری گلیسریدی آن

    3- داشتن حد اکثر هیدروژن ممکن                                                4- وجود خمیدگی دراسید چرب آن

18) کدام یک درشت مولکول نیست؟

    1- کاتالاز                               2- سلولز        3                                4- DNA           

19) تنوع مونومر در کدام یک بیش تر است؟

    1- آلبومین               ۲- دی ان ای                                 ۳- گلیکوژن                4- RNA

20) واحد های سازنده سلولز و سلولاز به ترتیب کدام است؟

    1- گلوکز، آمینواسید                      2- گلوکز، گلوکز                      3- آمینواسید، گلوکز            4- آمینواسید، فروکتوز

21) در هنگام تشکیل تری پپتید چند مولکول آب حاصل می شود؟

    1- یک                                            2- دو                                       3- سه                                   4- هیچکدام

22) کدم نوع پروتئین در مو ، پر و ناخن یافت می شود؟

    1- کازئین                                       2- کراتین                                 3- میوزین                           4- اکتین

23) از عمل کدام آنزیم ماده آلی حاصل نمی شود؟

    1-مالتاز                                           2- لاکتاز                                   3- کاتالاز                             4- پروتئاز

24) برای تهیه آب انگور در صنعت از کدام آنزیم استفاده می شود؟

    1- آمیلاز                                         2- ایزو مراز                               3- سلولاز                             4- پروتئاز

25) کدام یک اتصال آنزیم به پیش ماده را آسان تر می کند؟

    1- ویتامین، سیانید                            2- ارسنیک، مواد معدنی            3- ویتامین، مواد معدنی       4- سیانید، ارسنیک

26) کدام یک از فرایند های متابولیسمی به ترتیب انرژی خواه و کدام یک انرژی زا هستند؟

    1- فتوسنتز، تنفس سلولی                   2- تنفس سلولی، فتوسنتز           3- فتوسنتز، فتوسنتز              4- تنفس سلولی، تنفس سلولی

27) در تشکیل پپتیدی با20 آمینواسید،چند پیوند پپتیدی و چند مولکول آب به ترتیب در آن تشکیل و تولید می شود؟

    1- 19، 20                                         2- 20، 20                                  3- 20، 19                            4- 19، 19

28) فراوانترین ترکیب آلی موجود در سلول های جانوری و گیاهی به ترتیب عبارت است از:

    1- آنزیم ها، اسید های نوکلئیک       2- پروتئین ها ، هیدرات کربن   3- لیپید ها، پروتئین ها         4- ، هیدرات کربن ،کلروفیل

29) انواع کدام مولکول، همگی پروتئینی هستند؟

    1- آنزیم ها                                       2- آنتی ژن ها                            3- گاما گلبولین ها              4- هورمون ها

30) هر مولکولATP از کدام مواد تشکیل شده است؟

    1- یک AMP و سه گروه فسفات                                                          2- یک AMP و دو گروه فسفات

    3- قند دئوکسی ریبوز ، دو گروه فسفات و باز تیمین                              4- سه گروه فسفات، قند دئوکسی ریبوز و باز گوانین

31) آنزیمی که ساکارز را به دو مولکول مونوساکارید تبدیل می کند، از چه نوعی است؟

    1- اکسیداز                                      2- دهیدروژناز                             3- ردوکتاز                         4- هیدرولاز

32) کدام یک از ترکیبات زیر متنوع تر است؟

   1- تری گلیسرید ها                           2- فسفولیپید ها                            3- کربو هید رات ها           4- پروتئین ها

33) کدام گزینه در مورد همه ی آنزیم ها صدق می کند؟

    1- نیاز به ویتامین و مواد معدنی برای فعالیت                                        2- فعالیت در PHخنثی

    3- شرکت در هیدرولیز مواد                                                                4- داستن ساختار سه بعدی

34)از کدام آنزیم در صنعت برای تهیه اسفنج استفاده می کنند؟

    1- کاتالاز                                        2- ایزومراز                                   3- پروتئاز                          4- آمیلاز

35) در شیرین کردن مواد خوراکی با استفاده از گلوکز از کدام آنزیم استفاده می کنند؟

    1- آمیلاز                                        2- کاتالاز                                      3- سلولاز                           4- ایزومراز

36) از نظرتنوع و اندازه، اسید های نوکلئیک نسبت به پروتئین ها چگونه اند؟

    1- پیچیده، کوچک تر                    2- ساده تر، کوچک تر                  3- پیچیده، بزرگ تر          4- ساده تر، بزرگ تر  

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط علی خضری در تاریخ 1391/10/07 و 21:33 دقیقه ارسال شده است

سلام خسته نباشید لطف کنید باسخ تشریحی تست های زیست سال دوم دبیرستان رو بنویسید. ممنون شکلکشکلک
پاسخ : سلام
باشه اگر وقت بشه میزاریم


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا موافق هستین برنامه ریزی تابستانه دروس در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 61
  • کل نظرات : 84
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 50
  • آی پی امروز : 108
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 453
  • باردید دیروز : 111
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,721
  • بازدید ماه : 3,812
  • بازدید سال : 61,519
  • بازدید کلی : 242,913
  • آمار