close
چت روم
گزیده ای ازتست های زیست دوم دبیرستان فصل اول(1)

بوچیر اسکول|سایت دانش آموزان متوسطه

 |گزیده ای ازتست های زیست دوم دبیرستان فصل اول| 1) استحکام و چسبندگی تار عنکبوت به دلیل وجود کدام ماده زیستی است؟      1- پلی ساکارید ها        2- پروتئین ها          3- لیپید ها            4- اسید های نوکلئیک 2) اتم های کربن با اتم های عنصر های دیگر چه نوع پبوندی دارد و این پیوند چگونه است؟      1- کووالانسی-…

اول دبیرستان
دوم تجربی
دوم ریاضی
دوم انسانی
سوم تجربی
سوم ریاضی
سوم انسانی
پیش تجربی
پیش ریاضی
پیش انسانی
مطالب جالب آموزشی
کلیپ سایت
آهنگ سایت
مطالب ورزشی
دانلود کتاب الکترونیکی
برنامه
انیمیشن
مقالات مناسبت ها
اخبار
فیلم های آموزشی
دیدنی ها وشنیدنی ها
دیدنی ها وشنیدنی ها
کنکور
براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آیا موافق هستین برنامه ریزی تابستانه دروس در سایت قرار بگیره؟


آخرین ارسال های انجمن

 |گزیده ای ازتست های زیست دوم دبیرستان فصل اول|

1) استحکام و چسبندگی تار عنکبوت به دلیل وجود کدام ماده زیستی است؟

     1- پلی ساکارید ها        2- پروتئین ها          3- لیپید ها            4- اسید های نوکلئیک

2) اتم های کربن با اتم های عنصر های دیگر چه نوع پبوندی دارد و این پیوند چگونه است؟

     1- کووالانسی- قوی                   2- هیدروژنی-ضعیف            3- غیر کووالانسی- ضعیف        4- غیر کووالانسی-قوی

بقیه ی تست ها در ادامه ی مطلب...

3)کدام دو مولکول زیستی نسبت به مولکول های غیر زیستی بسیار بزرگ تر بوده  و درشت مولکول نامیده می شود؟

    1- نوکلئیک اسید، کربو هیدرات  2- آمینواسید، نوکلئوتید ها   3- مونوساکارید، آمینواسید ها   4- نوکلئیک اسید، آمینواسید ها

4) با توجه به واکنش مقابل به ترتیب مورد الف وب کدام است؟                        

                                              سنتز آبدهی

                             آب + ب                             الف + گلوکز

    1- فروکتوز، قند شیر         2- گالاکتوز، شکر       3- گلوکز، قند جو   4- گالاکتوز،لاکتاز

5) تنوع مونومر در کدام یک بیش تر است؟

    1- گلیکوژن                  2- مالتوز              3- لاکتوز                                 4- سلولز

6) ساده ترین مولکول حیاتی کدام است؟

    1- پروتئین ها      2- لیپید ها          3- کربوهید رات ها                 4- اسید های نوکلئیک

7) کدام ترکیب فاقد نقش ساختمانی است؟

    1- پلی ساکارید          2- لیپید          3- کربو هید رات                    4- اسید های نوکلئیک

8) در ترکیب کدام یک مونوساکارید گالاکتوز به کار رفته است؟

   1- لاکتوز                                        2- مالتوز      3- ساکارز                4- فروکتوز

9) کدام هیدرات کربن فقط از واحد های گلوکز تشکیل شده است؟

    1- لاکتوز                   2- دئوکسی ریبوز     3- گلیکوژن                           4- ساکارز

10) گلوکز و گالاکتوز از فعالیت کدام آنزیم به تشکیل می شوند؟

    1- آمیلاز                            2- ساکاراز          3- لاکتاز                                4- نوکلئاز

11) کربوهیدرات موجود درکدام ، مونومری غیر از گلوکز دارد؟

    1- ماهیچه                 2- سیب زمینی        3- شکر                                   4- جوانه گندم

12) به جای علامت سؤال کدام گزینه قرار می گیرد؟

                                                                                   ؟      یک گلییسرول+سه اسید چرب

  ۱ - فسفوگلیسرید+آب         2-تری گلیسرید+آب   3-فسفوگلیسرید+3 آب         4-تری گلیسرید+3 آب

۱ مهمترین شکل ذخیره ای لیپید در سلول های گیاهی و جانوری به ترتیب کدام است؟

     1- فسفولیپید،تری گلیسرید            2- فسفولیپید، فسفولیپید           3- تری گلیسرید، فسفو لیپید   4- تری گلیسرید، تری گلیسرید

14) اسید های پرب اشباع و غیر اشباع از چه نظر با هم تفاوت دارند؟

     1- داشتن پیوند دوگانه   2- نقطه ذوب    3- مدل فضایی          4- داشتن گروه کربوکسیل

15) فسفو لیپید از اجزاي اصلی غشای سلولی است. ساختار آن به کدام مورد شباهت دارد؟

    1- تری گلیسرید ها                  2- موم ها       3- هورمون ها ی استروئیدی 4- کلسترول

16) در اثر هیدرولیز کدام یک از لیپید های زیر اسید چربی تولید نمی شود؟

    1- تری گلیسرید                             2- استروئید                              3- فسفو لیپید                         4- روغن ذرت

17) علت مایع بودن روغن پنبه دانه چیست؟

    1- آب گریز بودن آن                                                                     2- ساختار تری گلیسریدی آن

    3- داشتن حد اکثر هیدروژن ممکن                                                4- وجود خمیدگی دراسید چرب آن

18) کدام یک درشت مولکول نیست؟

    1- کاتالاز                               2- سلولز        3                                4- DNA           

19) تنوع مونومر در کدام یک بیش تر است؟

    1- آلبومین               ۲- دی ان ای                                 ۳- گلیکوژن                4- RNA

20) واحد های سازنده سلولز و سلولاز به ترتیب کدام است؟

    1- گلوکز، آمینواسید                      2- گلوکز، گلوکز                      3- آمینواسید، گلوکز            4- آمینواسید، فروکتوز

21) در هنگام تشکیل تری پپتید چند مولکول آب حاصل می شود؟

    1- یک                                            2- دو                                       3- سه                                   4- هیچکدام

22) کدم نوع پروتئین در مو ، پر و ناخن یافت می شود؟

    1- کازئین                                       2- کراتین                                 3- میوزین                           4- اکتین

23) از عمل کدام آنزیم ماده آلی حاصل نمی شود؟

    1-مالتاز                                           2- لاکتاز                                   3- کاتالاز                             4- پروتئاز

24) برای تهیه آب انگور در صنعت از کدام آنزیم استفاده می شود؟

    1- آمیلاز                                         2- ایزو مراز                               3- سلولاز                             4- پروتئاز

25) کدام یک اتصال آنزیم به پیش ماده را آسان تر می کند؟

    1- ویتامین، سیانید                            2- ارسنیک، مواد معدنی            3- ویتامین، مواد معدنی       4- سیانید، ارسنیک

26) کدام یک از فرایند های متابولیسمی به ترتیب انرژی خواه و کدام یک انرژی زا هستند؟

    1- فتوسنتز، تنفس سلولی                   2- تنفس سلولی، فتوسنتز           3- فتوسنتز، فتوسنتز              4- تنفس سلولی، تنفس سلولی

27) در تشکیل پپتیدی با20 آمینواسید،چند پیوند پپتیدی و چند مولکول آب به ترتیب در آن تشکیل و تولید می شود؟

    1- 19، 20                                         2- 20، 20                                  3- 20، 19                            4- 19، 19

28) فراوانترین ترکیب آلی موجود در سلول های جانوری و گیاهی به ترتیب عبارت است از:

    1- آنزیم ها، اسید های نوکلئیک       2- پروتئین ها ، هیدرات کربن   3- لیپید ها، پروتئین ها         4- ، هیدرات کربن ،کلروفیل

29) انواع کدام مولکول، همگی پروتئینی هستند؟

    1- آنزیم ها                                       2- آنتی ژن ها                            3- گاما گلبولین ها              4- هورمون ها

30) هر مولکولATP از کدام مواد تشکیل شده است؟

    1- یک AMP و سه گروه فسفات                                                          2- یک AMP و دو گروه فسفات

    3- قند دئوکسی ریبوز ، دو گروه فسفات و باز تیمین                              4- سه گروه فسفات، قند دئوکسی ریبوز و باز گوانین

31) آنزیمی که ساکارز را به دو مولکول مونوساکارید تبدیل می کند، از چه نوعی است؟

    1- اکسیداز                                      2- دهیدروژناز                             3- ردوکتاز                         4- هیدرولاز

32) کدام یک از ترکیبات زیر متنوع تر است؟

   1- تری گلیسرید ها                           2- فسفولیپید ها                            3- کربو هید رات ها           4- پروتئین ها

33) کدام گزینه در مورد همه ی آنزیم ها صدق می کند؟

    1- نیاز به ویتامین و مواد معدنی برای فعالیت                                        2- فعالیت در PHخنثی

    3- شرکت در هیدرولیز مواد                                                                4- داستن ساختار سه بعدی

34)از کدام آنزیم در صنعت برای تهیه اسفنج استفاده می کنند؟

    1- کاتالاز                                        2- ایزومراز                                   3- پروتئاز                          4- آمیلاز

35) در شیرین کردن مواد خوراکی با استفاده از گلوکز از کدام آنزیم استفاده می کنند؟

    1- آمیلاز                                        2- کاتالاز                                      3- سلولاز                           4- ایزومراز

36) از نظرتنوع و اندازه، اسید های نوکلئیک نسبت به پروتئین ها چگونه اند؟

    1- پیچیده، کوچک تر                    2- ساده تر، کوچک تر                  3- پیچیده،

الف- سؤالات تستی:

1- اگر پیوند بین منومرها در یک  نشاسته خطی که دارای 1000 منومر است، بصورت یک در میان شکسته شود ( اولین پیوند شکسته نشود) کدام یک حاصل و چند مولکول آب مصرف می شود؟

الف) گلوکز – 500       ب) مالتوز- 999       ج) مالتوز – 500             د) گالاکتوز – 999 

2- واحدهای تشکیل دهنده دو درشت مولکول آلبومین و سلولاز  به ترتیب کدام هستند؟

الف) اسیدهای آمینه- گلوکز                         ب) اسید های آمینه -  اسیدهای آمینه 

ج) پروتئین – گلوکز                                      د) نوکلئوتید- اسیدهای آمینه

3- وجه تمایز پلی پپتید و پروتئین در کدام یک از گزینه های زیر درست بیان شده است؟

الف) تعداد رشته ها             ب) شکل سه بعدی            ج) ترکیب آمینو اسیدها         

 د) تعداد آمینو اسیدها        ه) تعداد و ترکیب آمینو اسیدها

4- کدام یک از موارد زیر در مورد اثر ارسنیک بر سرعت واکنش آنزیمی درست است؟

الف) اتصال آنزیم به پیش ماده را سریعتر و باعث افزایش سرعت واکنش می شود.

ب) با اتصال به پیش ماده باعث کاهش سرعت واکنش می شود.

ج) با اتصال به آنزیم باعث کاهش سرعت واکنش می شود.

د) ب و ج صحیح است.

ب- سؤالات تشریحی:

1- علت گوناگونی مولکول های آلی را بنویسید.

2- واکنش هیدرولیز و سنتز آبدهی را یصورت یک جدول باهم مقایسه کنید.(در سه مورد)

3- علت مهم بودن پنتوزها را بنویسید.

4- روغن های سیر شده و سیر نشده را از نظر حالت ( با دلیل ) و ساختار باهم مقایسه کنید.

5- چرا یک سلول بارها می تواند از هر آنزیم استفاده کند؟

6- تفاوت ویژگیهای پروتئین های مختلف، چه ارتباطی با نقش آنها در بدن دارد؟ با مثال بنویسید.

7- تولید و مصرف آدنوزین تری فسفات (ATP) را با طرح یک ساختار ساده از ATP نمایش دهید.

                                                  فصل اول

۱- کدام یک پلی مر نیست؟    

 الف) لیپیدها                           ب) پروتئینها    

   ج) کربوهیدراتها                       د) اسیدهای نوکلئیک

۲- استفاده از شوینده های دارای پروتئاز برای شستن کدام لباسها مناسب است ؟

الف) لباسهای ابریشمی        ب) لباسهای کتانی       ج) لباسهای پشمی       د) لباسهای چرمی

۳- آنزیم A در دمای C30 درجه و 6 = PH  سرعت مناسبی دارد . برای افزایش سرعت آنزیم بهترین راه کدام است ؟

الف ) افزایش دما و PH     ب) کاهش PH و افزایش دما     ج) دمای C  30 و 4 PH=    د) دمای   C  32   و 6= PH

۴- مونومرهای سازنده مالتوز برای ساخت کدام یک می توان استفاده کرد ؟

الف) موم       ب) نشاسته          ج) ATP               د)لیپید

 

متابولیسم ، انعکاسی از توانایی جاندار برای ......................   است .

الف ) رشد و نمو   ب ) حرکت   ج) استفاده از انرژی      د ) تولید مثل

تنوع و گوناگونی چربی ها به چه دلیل می باشد ؟

 الف ) مولکول گلیسرول     ب ) تعداد گلیسرول         ج) تعداد اسید چر     د) نوع اسید چرب 

کدام یک از واحدهای تکرار شونده آمینواسیدی درست شده است ؟

  الف ) استروئید         ب) سلولاز     ج ) سلولز          د) DNA

کدام گزینه صحیح است ؟         

  الف ) هر پروتئین یک پلی پپتید است            ب ) آنزیم های برون سلولی در درون سلول ساخته می شوند                      ج ) دی پپتیدها دارای دو پیوند پپتیدی هستند       د )  ذخیره دراز مدت انرژی در جانوران بر عهده گلیکوژن است

پلی پپتیدی با 30 اسید آمینه داریم . به ترتیب چه تعداد پیوند پپتیدی و ملکول آب در تولید این پلی پپتید تشکیل شده است ؟

  آلف ) 29- 30         ب ) 30-30           ج ) 29 29        د )  30- 29

کدام مورد یک مولکول ATP  را تشکیل می دهد ؟     الف ) AMP + 3 گروه فسفات         ب ) AMP + 2 گروه فسفات

                                                                      ج ) آدنین + 3 گروه فسفات             د ) آدنوزین  + 2 گروه فسفات

در واکنشی میزان انرژی در محصولات کمتراز مواد اولیه است و محصولات پایداری زیادی دارند . کدام یک نوع واکنش را نشان   می دهد  ؟                  الف ) انرژی زا و  هیدرولیز        ب ) انرژی خواه و سنتز آبدهی   

                                     ج ) انرژی خواه و هیدرولیز     د) انرژی زا و سنتز آبدهی

کدام گزینه صحیح است ؟             الف ) چربی های سیر شده ، هیدروژن کمتری دارند

                                               ب ) بیشترین اتم در بدن جانداران  H  می باشد

                                                ج) هیدروکربن ها در ساختار خود اتمهای H و C   و O  دارند

                                                 د) درشت مولکولهای موجود در سلول پلیمر هستند


:: امتیاز: نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 15

:: بازدید : 390
:: ارسال شده در: دوم تجربی , سوالات دوم تجربی ,
:: مطالب مرتبط: فایل آموزشی شیمی2 , تست برگیزده ی زیست دوم دبیرستان سری ۲ از فصل یک تا فصل ششم , زیست دوم سوالات تشریحی فصل 5(سری اول سوالات تشریحی) , زیست دوم به صورت تشریحی فصل سوم (سری اول ) , معنی ردینگ زبان سال دوم دبیرستان , سه نمونه سوال زیست دوم به صورت کلی از اول کتاب تا آخر , دین و زندگی(2) سوالات متن , سوال تستی وتشریحی زیست بخش اول( سری سوم) ,
نویسنده : رویا
تاریخ : [یکشنبه 30 مهر 1391 ] [ 18:35]
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
دانلود تمرین های فیزیک1 فصل چهار (هالیدی) تاریخ : پنجشنبه 07 آبان 1394
نقشه کشی صنعتی تاریخ : پنجشنبه 07 آبان 1394
هنر رفتار با افراد دشوار تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393
جزوه زیست 1 دکتر عمارلو تاریخ : جمعه 12 دی 1393
فیلم عمل جراحی تعویض دریچه میترال تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد 1393
فایل آموزشی شیمی2 تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بلعیدن یک ستاره توسط سیاه چاله تاریخ : شنبه 16 دی 1391
تست برگیزده ی زیست دوم دبیرستان سری ۲ از فصل یک تا فصل ششم تاریخ : یکشنبه 30 مهر 1391
زیست دوم سوالات تشریحی فصل 5(سری اول سوالات تشریحی) تاریخ : یکشنبه 30 مهر 1391
زیست دوم به صورت تشریحی فصل سوم (سری اول ) تاریخ : یکشنبه 30 مهر 1391
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 49
» کل نظرات : 84
stat آمار کاربران
» افراد آنلاین : 1
» تعداد اعضا : 50

onlineuser کاربران آنلاین

servertime آمار بازدید
» بازدید امروز : 65
» باردید دیروز : 10
» ورودی گوگل امروز : 0
» ورودی گوگل دیروز : 0
» بازدید هفته : 84
» بازدید ماه : 172
» بازدید سال : 2,387
» بازدید کلی : 107,257

onlineuser مشخصات سیستم شما

IP : 35.172.201.102
مرورگر :
سیستم عامل :